SERVEIS

A VALENTÍ SERVEIS i INSTAL·LACIONS realitzem tot tipus d’instal·lacions d’electricitat, tant en obres noves o reformes, en l’àmbit domèstic, comercial i industrial per tal d’obtenir el màxim rendiment dels seus recursos i benestar.

Oferim els nostres serveis sempre amb un tracte personal i acurat, basant-nos en l’experiència i aplicant les solucions més adequades per a cada un dels casos, i amb una aplicació àgil i ràpida.

fontanteria: aigua i desaigües

Disseny i instal·lació de sistemes d’ACS per a les instal·lacions domèstiques i instal·lacions industrials. Solucions eficients adaptades segons la normativa vigent.

aeromtèrmia

L’aerotèrmia aprofita l’energia tèrmica de l’aire exterior per escalfar o refredar un espai interior, mitjançant una bomba de calor. Alhora, també s’utilitza per escalfar l’aigua. Aquesta tecnologia és eficient i sostenible, ja que aprofita una font d’energia renovable i ajuda a reduir les emissions de gasos contaminants, fent-la una opció respectuosa amb el medi ambient per a la climatització i la producció d’aigua calenta.

electricitat

Muntatge i manteniment d’instal·lacions elèctriques d’ús domèstic i industrial, d’acord amb la normativa vigent. Assessorem sobre l’estalvi energètic i realitzem manteniments preventius.

plaques solars (energia fotovoltaica)

Les plaques solars ofereixen una manera efectiva i eficient d’aprofitar l’energia del sol per generar electricitat netament. Amb la nostra ajuda, podeu convertir el vostre sostre o terreny en una font d’energia renovable. Sigues el propietari de la teva energia amb les nostres solucions, i independitza’t de les companyies elèctriques.

clima, fred i renovacions d’aire

Fem el càlcul i el disseny dels sistemes de fred i ventilació per a la seva indústria o la seva llar, a més d’assegurar la renovació d’aire òptima per garantir la màxima eficiència energètica.

lampisteria: gas i calefacció

Instal·lació i reparació de sistemes de calefacció, tan en gas com en sistemes de climatització.
Càlcul de disseny per a poder adecuar la seva llar o indústria amb el sistema de calefacció més adequat.
Visites personalitzades a les seves intal·lacions i orientació per a l’elecció del sistema més adequat en cada cas.

Il·luminació

Instal·lacions d’il·luminació per a la indústria i oficines. També per esdeveniments i altres infraestructures.

Domòtica

Automatització i control intel·ligent de la il·luminació, temperatura, àudio. Confort per a granges, instal·lacions avícoles, escorxadors, centres agroalimentaris, etc

Telecomunicacions

Instal·lacions de Xarxes de veu i dades, fibra òptica, Videovigilància i Control d’accessos

SEgueix-nos

Segueix-nos a Instagram per rebre consells, trucs, rebre inspiració i veure els projectes que fem dia a dia