sector agropecuari

a VALENTÍ SERVEIS i INSTAL·LACIONS som especialistes en projectes nous, de manteniment, i de millora energètica per a granges, instal·lacions avícoles, escorxadors i centres agroalimentaris.

El nostre àmbit d’actuació és la província de Girona, per poder donar un servei eficient i ràpid a qualsevol demanda en aquest sector. 

La nostra empresa es basa en treballar d’una manera eficient per tal d’aconseguir relacions de llarga durada, i de confiança, amb els nostres clients.

Serveis per a granges

plaques solars (energia fotovoltaica)

Les plaques solars ofereixen una manera efectiva i eficient d’aprofitar l’energia del sol per generar electricitat netament. Fem el càlcul previ d’estalvi que obtindrà amb la instal·lació de panells solars i ens encarreguem de tota la instal·lació. 

Aerotèrmia i Eficiència Energètica

Desenvolupament de Projectes de gestió energètica, enfocats en el confort, la seguretat i l’estalvi per a granges, instal·lacions avícoles, escorxadors, centres agroalimentaris, i altres negocis relacionats.

Instal·lacions Elèctriques

Projectem, instal·lem, reparem i mantenim les instal·lacions elèctriques per granges de qualsevol mida, i altres centres agropecuaris. 

Lampisteria: gas i calefacció

Instal·lació i reparació de sistemes de calefacció, tant en gas com en sistemes de climatització.
Càlcul de disseny per a poder adequar les seves instal·lacions amb el sistema de calefacció més adequat.
Visites personalitzades i orientació per a l’elecció del sistema més adequat en cada cas.

Climatització i renovacions d’aire

Busquem la millor opció per cada cas: terra radiant, plaques solars, aire condicionat… i configurem de manera òptima les renovacions d’aire per a una màxima eficiència energètica

fontanteria: aigua i desaigües

Disseny i instal·lació de sistemes d’aigua i desaigües per a les instal·lacions agropecuàries. Solucions eficients adaptades segons la normativa vigent, assegurant l’aprofitament i el màxim estalvi. 

Telecomunicacions

Instal·lacions de Xarxes de veu i dades, fibra òptica, Videovigilància i Control d’accessos

Il·luminació

Instal·lacions d’il·luminació per a interiors exteriors de qualsevol mida. 

Domòtica

Automatització i control intel·ligent de la il·luminació, temperatura, àudio. Oferim confort i control.