sector industrial 

a VALENTÍ SERVEIS i INSTAL·LACIONS tenim una llarga experiència en la realització i manteniment de qualsevol tipus d’instal·lació elèctrica industrial.

Som especialistes en projectes nous, de manteniment, instal·lacions integrals i claus en mà, per a naus industrials, tallers, empreses de qualsevol tipus, centres comercials i centres d’empreses ubicats a la província de Girona.

La nostra empresa es basa en treballar d’una manera eficient per tal d’aconseguir relacions de llarga durada, i de confiança, amb els nostres clients.

projectes per a la indústria

Serveis per a la indústria

Instal·lacions Elèctriques

Projectem, instal·lem, reparem i mantenim la seva instal·lació per a naus industrials, tallers, empreses de qualsevol tipus, centres comercials i centres d’empreses, etc

Lampisteria: gas i calefacció

Instal·lació i reparació de sistemes de calefacció, tant en gas com en sistemes de climatització.
Càlcul de disseny per a poder adequar la seva nau amb el sistema de calefacció més adequat.
Visites personalitzades a les seves instal·lacions i orientació per a l’elecció del sistema més adequat en cada cas.

Climatització i renovacions d’aire

Busquem la millor opció per cada cas: terra radiant, plaques solars, aire condicionat… i configurem de manera òptima les renovacions d’aire per a una màxima eficiència energètica

plaques solars (energia fotovoltaica)

Les plaques solars ofereixen una manera efectiva i eficient d’aprofitar l’energia del sol per generar electricitat netament. Amb la nostra ajuda, podeu convertir el vostre sostre o terreny en una font d’energia renovable. Sigues el propietari de la teva energia amb les nostres solucions, i independitza’t de les companyies elèctriques.

Aerotèrmia i Eficiència Energètica

Desenvolupament de Projectes de gestió energètica, enfocats en el confort i la seguretat.

fontanteria: aigua i desaigües

Disseny i instal·lació de sistemes d’ACS per a les instal·lacions industrials. Solucions eficients adaptades segons la normativa vigent.

Telecomunicacions

Instal·lacions de Xarxes de veu i dades, fibra òptica, Videovigilància i Control d’accessos

Il·luminació

Instal·lacions d’il·luminació per a la indústria i oficines.

Domòtica

Automatització i control intel·ligent de la il·luminació, temperatura, àudio. Confort per a naus industrials, tallers, empreses de qualsevol classe, centres comercials i centres d’empreses.

les nostres marques