energia solar

Sigues el propietari de la teva energia i estalvia amb les nostres solucions.

Busqueu una font d’energia sostenible i econòmica per la vostra empresa, indústria o la vostra llar?

Voleu assessorament de confiança per trobar la millor opció? 

Som instal·ladors d’energia solar a la província de Girona, amb més de 50 anys d’experiència

Qui no voldria estalviar, ser sostenible i a més a més, independitzar-se de les companyies elèctriques? El primer pas sembla el més difícil: Com començar?

Ho fem fàcil: us escoltem i assessorem, fem un estudi previ i us entreguem els resultats de la simulació, perquè pugueu calcular l’estalvi que obtindreu amb la instal·lació de plaques solars a la vostra indústria, granja, oficina, o llar. Comptem amb professionals especialitzats en cada un d’aquests àmbits, i us parlarem clar i català:

No us ho penseu més i uniu-vos a la revolució de l’energia solar amb nosaltres!

Estem aquí per fer realitat la vostra transició cap a l’energia sostenible de manera senzilla i efectiva.

som especialistes

L’experiència, compromís i fiabilitat demostrada durant més de 50 anys, ens ha permès assolir un coneixement especialitzat per poder continuar desenvolupant projectes de diferents magnituds i especialització tècnica.

Experiència contrastada

Amb més de cinc dècades d’experiència en el sector, hem realitzat moltes instal·lacions amb èxit. El nostre equip de professionals està altament qualificat i té un coneixement profund de les tecnologies solars més avançades.

qualitat garantida

Treballem amb les millors marques del mercat per assegurar que les plaques solars que instal·lem siguin duradores, eficients i d’alta qualitat. La vostra satisfacció és la nostra prioritat.

solucions personalitzades

Entenem que cada client té necessitats úniques. Per això, oferim un enfocament personalitzat per dissenyar el sistema solar perfecte per a la vostra llar o empresa. Optimitzem el rendiment energètic i minimitzem els costos.

 

oferim sempre un Servei complet

Des del moment que ens poseu en contacte fins que l’instal·lació sigui completa, us oferirem un servei atent i professional. Estarem amb vosaltres durant tot el procés i més enllà, proporcionant un manteniment regular per assegurar-vos un funcionament òptim a llarg termini.

Compromís amb la sostenibilitat

Compartim la vostra preocupació pel medi ambient i estem dedicats a contribuir a un futur més verd. Amb les nostres solucions de plaques solars, podeu reduir considerablement la vostra empremta de carboni i ajudar a preservar el nostre planeta per a les generacions futures.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix per a una consulta gratuïta i sense compromís.

Estarem encantats d’explicar-vos com podem convertir el vostre consum energètic en una oportunitat per estalviar i cuidar el nostre entorn.

972 46 36 39