sector comercial

A VALENTÍ SERVEIS i INSTAL·LACIONS ajudem al seu comerç a reduir costos en eficiència energètica i proveïm d’un bon servei de manteniment.

Som especialistes en projectes integrals i claus en mà, per botigues, espais comercials, oficines, supermercats, centres mèdics i veterinaris, etc.

Treballem el projecte tècnic, la instal·lació, el manteniment elèctric i possibles reparacions, donant servei a tota la província de Girona.

SERVEIS I INSTAL·LACIONS PER Al sector comercial

Instal·lacions Elèctriques

Projectes, instal·lacions, grans reparacions i manteniment d’instal·lacions elèctriques per tot tipus de locals. 

gas i calefacció

Instal·lació i reparació de sistemes de calefacció, tant en gas com en sistemes de climatització.

Instal·lació i manteniment de tot tipus de calderes.

Fred i clima

Busquem i instal·lem la millor opció per cada cas concret, i configurem de manera òptima les renovacions d’aire per a una màxima eficiència energètica.

Eficiència Energètica i energies renovables

Desenvolupament de projectes de gestió energètica enfocats en el confort, la seguretat i l’estalvi energètic per a botigues, espais comercials, oficines, supermercats, i qualsevol tipus de negoci.

Telecomunicacions

Instal·lacions de Xarxes de veu i dades, fibra òptica, Videovigilància i Control d’accessos per locals comercials i empreses.

Il·luminació

Disseny i instal·lació d’il·luminació a mica,  per a tota mena de locals, buscant sempre l’eficiència i l’optimització dels recursos.