SOLUCIONS LED
SOLUCIONS LED

A VALENTÍ SERVEIS i INSTAL·LACIONS som especialistes en projectes i il·luminació LED, i amb l’objectiu de poder donar la millor resposta a les necessitats del mercat, hem impulsat la creació de l’àrea VALENTÍ LED EXPERIENCE.

ELS NOSTRES SERVEIS
  • Il·luminació LED en Oficines Gràcies al baix consum de la tecnologia LED, és una solució ideal per la quantitat d’hores de funcionament que requereixen aquest tipus d’instal·lacions.
  • I·luminació amb Tires LED Les Tires d'il·luminació LED és una solució molt adequada per a efectes de decordació. Aquestes tires permeten diferents colors, intensitats i efectes per a crear ambients únics.
  • I·luminació LED Decorativa Els projectes amb il·luminació LED permeten uns acabats decoratius de gran qualitat. Diposem de la capacitat per poder adaptar qualsevols tires i perfils LEDS als requeriments de les aplicacions.
  • Il·luminació LED per a vitrines L’il·luminació LED per a zones d’exposicions o vitrines permeten una encesa i apagada inmediata sense emisió de calor. Es tracta d’una solució senzilla, de qualitat i eficient.
  • Il·luminació LED per a exteriors L’ús d’il·luminació LED en exteriors de cases i habitatges, permet transformar totalment la imatge de l’edifici, ressaltant l’arquitectura i creant un joc de contrastos.
  • Il·luminació LED per a banys Els LEDS ofereixen una solució eficient, segura i sostenible en ambients humits, per això són especialment adecuats per aquest tipus de zones, oferint sempre la il·lumincació necessaria.
LES NOSTRES MARQUES
Vols més informació ?
Contacta’ns
972 46 36 39
CLIENTS SATISFETS