SERVEIS
SERVEIS

A VALENTÍ SERVEIS i INSTAL·LACIONS realitzem tot tipus d’instal·lacions d’electricitat, tan en obres noves o reformes, en l’àmbit domèstic, comercial e industrial per tal d’obtenir el màxim rendiment dels seus recursos i benestar.

Oferim els nostres serveis sempre amb un tracte personal i acurat, basant-nos en l’experiència i aplicant les solucions més adecuades per a cada un dels casos, i amb una aplicació àgil i ràpida.

ELS NOSTRES SERVEIS
  • Aigua Disseny i instal·lació de sistemes d’ACS per a les instal·lacions domèstiques així com a les intal·lacions industrials. Solucions adaptades, segons normativa vigent, a cada necessitat del client de forma eficient i d’estalvi.
  • Energies renovables Instal·lem i reparem panells solars tèrmics i plaques fotovoltaiques, tant industrials com domèstiques per a la correcte generació d’electricitat.
  • Calefacció Càlcul de disseny per a poder adecuar la seva llar o indústria amb el sistema de calefacció més adequat. Vistes personalitzades a les seves intal·lacions i orientació per a l’elecció del sistema més adequat en cada cas.
  • Fred Càlcul del disseny necessari per a poder aconforar la seva llar o indústira amb els sistemes de fred i ventilació necessaris, per a poder aconseguir una temperatura confortable al llarg de tot l’any.
  • Electricitat Muntatge i manteniment d’instal·lacions elèctriques d’ús domèstic i industrial, d’acord amb la normativa vigent. Assessorem sobre l’estalvi energètic i realitzem manteniments preventius.
  • Gas Disseny, instal·lació i legalització de sistemes de gas per a aigua calenta sanitària, calefaccions per a usos domèstics i industrials.Revisions periòdiques per a certificacions.
LES NOSTRES MARQUES
Vols més informació ?
Contacta’ns
972 46 36 39
CLIENTS SATISFETS